Teretana-bgym

O nama:


Nasa teretana Vam nudi najsavremenije uslove za trening. U sklopu teretane imamo nekoliko popularnih programa gde Vas očekuje izmedju ostalog: CrossFit trening, Kardio boks, Grupni treninzi za muskarce i lepsi pol i mnogi drugi. Pored toga nudimo Vam samostalne treninge samo za Vas kao i individualne treninge sa našim trenerima.

Cross Fit
Kardio Boks
Individualni treninzi

FitPass:


FitPass Vam omogućava pristup u preko 600 sportskih objekata u Srbiji, po ceni od samo jedne članarine. B-Gym Vam nudi slobodan pristup uz pomoc ove kartice i predstavlja deo sistema. U našem sistemu nalaze se najbolje teretane u Beogradu i drugim gradovima, kao i druge ponude fizičkih aktivnosti koje će odgovoriti svim Vašim potrebama, uz uštedu vremena i novca. Budite aktivni gde god da se nalazite - naručite jednu karticu i prilagođavajte aktivnosti svojim potrebama. Uz FitPass karticu dobijate pristup raznim sportskim centrima, teretanama, bazenima, joga i fitnes centrima, plesnim studijima i mnogim drugim objektima. Napravite savršenu kombinaciju teretane, bazena, borilačkih veština ili plesa bez ograničenja – plaćajući samo jednu mesečnu članarinu. Osim pristupa objektima, FitPass kartica omogućava Vam razne popuste na dodatne usluge koje doprinose zdravijem načinu života.

Samostalni trening


U nasoj teretani mozete samostalno trenirati po sopstvenom programu. Za Vas smo pripremili najsavremenije masine za trening. Veliki broj traka za trcanje nove generacije, standarne sprave za vezbanje, bendz, kosi bendz, skotova klupa, lat masina, gladiator i druge sprave i najrazlicitiji tegovi i sipke.

teretana teretana

Individualni trening

Nasi treneri posvetice Vam punu paznju u razvijanju Vaseg tela, uz njihove strucne savete u vezi treninga, ishrane, nacina zivota i drguih korsisnih saveta vodice Vas do zeljenog stanja i vrhunske forme. Da bi ste saznali Vise o trenerima pogledajte nasu rubriku tim ili ih odmah kontaktirajte.

Feature-img

Nikola Aleksić

Personalni trener - telefon 061/28-922-53;

saznajte vise.

Feature-img

Luka Spremo

Personalni trener - telefon 061/176-00-93;

Feature-img

Predrag Jaglić

Personalni trener - telefon 065/92-340-78;

Cross Fit

Crossfit je fitnes režim razvijen od strane Grega Glasmana i registrovani je zaštitni znak Crossfit inc. koji su osnovali Greg Glassman i Lauren Jenai 2000. godine. Crossfit se bazira na funkcionalnim pokretima, a ovi pokreti odražavaju najbolje aspekte gimnastike, dizanja tegova trčanja, veslanja i još mnogo toga koji se izvode pri visokom intenzitetu. Intenzitet je od suštinskog značaja za rezultate kao i rad pod određenim vremenskim periodom ili težinom. Konstantnom promenom različitih pokreta, i intenziteta dobijaju se sjajni rezultati u fitnesu. Zajednica koja spontano nastaje kada ljudi zajedno rade ove vežbe je ključna komponenta zasto je crossfit tako efikasan, i iz toga je nastala globalna mreža CROSSFIT filijala i danas taj broj dostiže preko 13000. Crossfit program je vođen podacima. Koristi se bela tabla za vežbe i rezultate, štoperica za precizno merenje vremena. Postoje određena pravila i standardi tokom izvođenja vežbi.

crossfit

Kardio boks

Kardio Boks je eksplozivan i dinamičan kardio trening namenjen svima koji žele da redukuju telesnu masu na zanimljiv i efektivan način. Ovaj trening kombinuje udarce iz različitih borilačkih veština (najviše iz boksa i kik boksa), koristi i ručne i nožne tehnike na džaku i uklapa ih u jednostavne koreografske blokove. Ova verzija sporta poboljšaće Vašu snagu, izdržljivost i ravnotežu .Odličan način da se ostane u dobroj formi kako kod mlađih, tako i kod starijih osoba. Nema ulaska u ring ili bilo kakve razmene udaraca , tako da nema rizika od povrede glave . Umesto toga , kardio boks prilagođenim pokretima vas uvodi u kondiciju i sticanje rutine udaraca. Ova vrsta boksa ima mnogo zdravstvenih prednosti , jer od Vas stalno zahteva da mislite, menjate stav i promenite položaj.

crossfit