Nikola Aleksic

Personalni trener:


Personalni ili licni trener je individua koja poseduje znanje, vestine i strucne sertifikate o razlicitom stepenu opsteg zdravlja koji je uključen u propisivanje i poducavanje. To su osobe koje su u potpunosti posvecene klijentu, njegovim ciljevima, postavljanjem ciljeva i pruzanjem povratnih informacija i odgovornosti klijentima. Treneri takođe mere jacine i slabosti svojih klijenata sa procenom sposobnosti. Ove procene kondicije mogu se izvrsiti i pre i posle programa vezbanja da bi se izmerilo poboljšanje fizičke spremnosti klijenta.

Dostizanje cilja:


Na prvom mestu ste Vi. Dakle svako je idividua za sebe, neko ima brzi, neko sporiji metaboliazam, neko je gojazan i sporo mu ide mrsavljenje, neko je mrsav i zeli da se ugoji, neko zeli da bude brzi i eksplozivniji u sportu kojim se bavi. Dakle svako je individua za sebe sa svojim telom, zdravljem, zivotnim navikama, ishranom i drugo. Svi mi dolazimo iz razlicitih sredina i bez obzira na nivo obrazovanja ne mozete znati sve o svemu. Uz personalnog trenera nacicete monge stvari daleko brze nego da sami istrazujete po internetu i bibliotekama. Mozda zvuci smesno ali nacicete da disete (pravilno disanje koda rada vezbi), nacicete razlicite i efikasne vezbe, o ishrani, o zdravlju dakle sve na jednom mestu, brzo i efikasno.

O meni:


Personalni trener treba da bude posvecen klijentu i njegovim potrebama. Nas zajednicki rad, ne svodi se na vezbanje u teretani, vec obuhvata i edukaciju, prilagodjavanju Vasem telu, zivotnim navikama, poslu u ostvarenju Vaseg cilja.

Kontakt:


Pozovite me da razgovaramo o Vama i Vasim potrebama. Naravno, konsultacije su besplatne. Nasa teretana B-gym Batajnica nudi vrhunske uslove za treniranje.

Takmicarsko iskustvo:


Takmicar sam od 2012. Godine, u kategoriji -67 kg. Nastupao na takmicenjima za KBK "Batajnica" u svim disciplinama (K1, low kick, full contact, light kick contact). Osvajac zlatnih medalja na prvenstvu Beograda, Srbije u (A klasi vicesampion), i Balkana, kao i na mnogobrojnim takmicenjima po profi bodovanju.