Kick boks

Ako želite da saznate više o našim takmičenjima kliknite OVDE.

Kik boks, part one


Kick box

Kik boks ili Kickboxing je savremeni borilački sport kog je sedamdesestih godina prošlog veka osmislio Majk Anderson kao zapadnjački odgovor na istočnjačke borilačke veštine. Iako se radi o jedinstvenom sportu, kik boks nije naziv za jedinstvenu veštinu već obuhvata nekoliko različitih borilačkih disciplina. Pod njega spadaju: polu-kontakt, laki-kontakt, puni-kontakt (full contact) , lou-kik (low kick ili niski udarac), tajlandski kik boks, muzičke forme a, u poslednje vreme i Aero kik boks odnosno kombinacija kik boksa i aerobika.


Takmicarski kik boks!

Kick boks

Kik boks klub

Kik boks klub Batajnica osnovan je 2005. godine od strane Srđana Matića vrhunskog šampiona i nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Ukoliko želite da steknete osnovna znanja iz ove popularne borilačke veštine, kik boks klub Batajnica je pravo mesto za Vas.

Kik boks takmičenja

Zvanična takmičenja na nacionalnom i internacionalnom nivou se organizuju u čak 7 disciplina. Prema Takmičarskom pravilniku, u seniorskoj konkurenciji postoje dve klase: “B” i “A.”

Kik boks za lepsi pol

U Kik boksu postoji više tehnika od kojih se neke fokusiraju na borbu, druge na opuštanje ili kardio vežbe. Ovo je odličan način da se smanji višak kilograma, poveća izrdzljivost i snaga na vrlo zanimljiv i praktičan način.


Kik boks, part two

Rekreativni kik boks

Osnovni cilj našeg kluba je podizanje zdravlja naših članova na viši nivo, uspostavljanje bolje kondicije, napredak i druženje, kao i stvaranje kvalitetnih takmičara. Od kada je osnovan, pa do danas kik boks klub Batajnica ostvario je zapažene rezultate. Naši takmičari su višestruki prvaci države, dvostruki prvaci sveta, vicešampioni Evrope, prvaci Balkana, vicešampioni sveta i osvajači bronzane medalje na Prvenstvu sveta. Kik boks nije preopručljivo samostalno trenirati, pogotovo ukoliko ste početnik u borilačkim veštinama. Najbolje je da posetite jedan od naših treninga izaberete disciplinu i krenete sa treninzima.

Individualni treninzi

Individualni trening predstavlja posebno planiranu i programiranu fizičku aktivnost jednog vežbača, koju u skladu sa ciljevima i trenutnim sposobnostima vežbača kreira trener. U sklopu našeg kluba nalazi se moderno opremljena teretana koja Vam nudi optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata. Pored sjajnih kardio sprava, u našoj teretani su Vam na raspolaganju i brojni fitnes programi koji su najbolji način da oblikujete Vaše telo, zategnete i ojačate mišiće.


OVDE pogledajte više o našim takmičenjima!

Glavni trener

matic-srdjan

Pozovi nas!